
Στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Συναλλαγών της Τραπέζης της Ελλάδος ΗΔΑΤ, ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε σήμερα στα 4 εκατ. ευρώ, οι οποίες στο σύνολό τους αφορούσσαν σε εντολές αγοράς.
Η απόδοση του νέου 10ετούς ομολόγου, λήξεως 30-01-2028, διαμορφώθηκε στο 4,10% από 4,04% που ήταν χθες, με αποτέλεσμα το περιθώριο έναντι του αντίστοιχου γερμανικού ομολόγου με απόδοση 0,49% να διαμορφωθεί στο 3,61% από 3,53% που έκλεισε χθες.
Διατραπεζική αγορά
Στη διατραπεζική αγορά, τα επιτόκια στις περισσότερες περιόδους δεν σημείωσαν αξιόλογη μεταβολή. Έτσι, το επιτόκιο στη διάρκεια του ενός έτους κυμαίνονταν στο -0,190%. Στη διάρκεια των 9 μηνών, διαμορφώθηκε στο -0,219%, στο εξάμηνο διαμορφώθηκε στο -0,270%, στο τρίμηνο διαμορφώθηκε στο -0,329% και, τέλος, στο μήνα, το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο -0,372%.




































