Ζωηρό ενδιαφέρον Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων για την Ελλάδα

Ζωηρό ενδιαφέρον Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων για την Ελλάδα

Ζωηρό καταγράφεται το ενδιαφέρον αμερικανών τουριστικών πρακτόρων για την Ελλάδα, όπως αυτό αποτυπώθηκε από την ολοκλήρωση του δεύτερου επιχειρηματικού Roadshow της Ελλάδας στην Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. στην Καλιφόρνια στις 28 Φεβρουαρίου 2019, που διοργάνωσε η εταιρία North Events.

Είναι η πρώτη φορά που ελληνική επιχειρηματική αποστολή, όπως τονίζεται, επισκέπτεται την Πολιτεία της Καλιφόρνιας, με 3 «σταθμούς» στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα του νομού, το Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Συνολικά υπολογίζεται ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 700 συναντήσεις με αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες της ASTA (American Society of Travel Advisors).

Advertisement

Η Καλιφόρνια, που αποτελεί μία από τις πλουσιότερες πολιτείες της Αμερικής, ανταποκρίθηκε με έντονο ενδιαφέρον στο κάλεσμα των τουριστικών πρακτόρων της ASTA (Asta Travel Advisors) επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις και μεγάλη ζήτηση πριν την διοργάνωση. Ειδικότερα στο Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ελληνικό τουριστικό προϊόν σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και προορισμών με κύριους συμμετέχοντες από ελληνικής πλευράς τους:
AQUA VISTA HOTELS, EXCITE HOLIDAYS, CELESTYAL CRUISES, CURATED GREECE, ABATON ISLAND RESORT & SPA, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, WAYOUT
ADVENTURES, LIVAS TRAVEL, ARGO TRAVEL, RADISSON BLU PARK, MAKEDONIA PALACE, SKY EXPRESS AIRLINES και Δήμο Ρόδου, και Δήμο Ρεθύμνου από πλευράς ελληνικών προορισμών.

Το δεύτερο ελληνικό roadshow τουρισμού στην Καλιφόρνια απέδειξε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ελληνική παρουσία και ενημέρωση της Αμερικανικής τουριστικής αγοράς.
Στο παραπάνω πλαίσιο η North Events πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα τις επόμενες δράσεις της στην Αμερικανική αγορά για το 2019 -2020.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ειδήσεις επικαιρότητας