Ο οδοιπορικός γύρος των Χανίων σε 8 ημέρες! (video)

Ο οδοιπορικός γύρος των Χανίων σε 8 ημέρες! (video)

Φυσικό τοπίο και πολιτισμός, τοπική κουζίνα και παράδοση-κάθε στοιχείο της φυσιογνωμίας των Χανιών «αιχμαλωτίζει» αυτό που λέμε την «ψυχή» της Κρήτης. Το ζεις μια φορά, σε κερδίζει για πάντα!

Χανιά: μια περιοχή εξαιρετικά πλούσια σε εικόνες και συναισθήματα σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Με «ορμητήριο» την πόλη των Χανίων, μπορείς μέσα σε 8 ημέρες να εξερευνήσεις παραλίες και ορεινά χωριά, αλλά και να δοκιμάσεις υπαίθριες δραστηριότητες άθλησης και περιπέτειας όπως SUP και πεζοπορία. Κάθε στιγμή του χρόνου από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο ενδείκνυται για να προγραμματίσεις το οδοιπορικό σου, μην ξεχνάς, όμως, ότι οι μήνες εκτός καλοκαιρινής αιχμής είναι αυτοί που αξίζει να προτιμήσεις, αφού έχει λιγότερο κόσμο και ζέστη. Περιηγήσου διαβάζοντας για τις στάσεις που σου προτείνουμε να κάνεις για να ζήσεις όσο το δυνατόν πιο έντονα τις εμπειρίες που προσφέρουν τα Χανιά.

Advertisement

Εσύ προσαρμόζεις το δρομολόγιο και τις αποστάσεις στο διαθέσιμο χρόνο και στα ενδιαφέροντά σου. Μην ξεχνάς, ότι όλες οι αποστάσεις που αναφέρονται παρακάτω περιλαμβάνουν καθημερινή επιστροφή στα Χανιά, την οποία μπορείς αν θέλεις να παρακάμψεις, επιλέγοντας να διανυκτερεύσεις σε κάποιο ενδιάμεσο προορισμό.

Ο οδοιπορικός γύρος των Χανίων σε 8 ημέρες


Πηγή:discovergreece.com

ειδήσεις επικαιρότητας