Μεγαλειώδες φινάλε για την Xenia 2018! (video)

Μεγαλειώδες φινάλε για την Xenia 2018! (video)

To ισχυρότερο φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας, η Xenia 2018, έγραψε τον πιο δυνατό επίλογο, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. Χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου έθεσαν, τα θεμέλια των συμφωνιών που θα απογειώσουν το μέλλον του ελληνικού Τουρισμού. Οι 550 κορυφαίοι εκθέτες δηλώνουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επαφές που πραγματοποίησαν στην έκθεση και κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικά στοχευμένο κοινό επισκεπτών. Όλοι μαζί έζησαν ένα ολοζώντανο τριήμερο, μεστό εμπειριών, τάσεων και έμπνευσης, που διασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό την ποιοτική αναβάθμιση του εθνικού τουριστικού μας προϊόντος. Η Xenia, απέδειξε τον αληθινά premium χαρακτήρα της και ανανεώνει το ραντεβού της για τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2019.

Θεαματική προσέλευση και τη 2η μέρα της Xenia

Αμείωτος ο ρυθμός προσέλευσης των επαγγελματιών του χώρου της Φιλοξενίας από κάθε σημείο της χώρας στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, και τη δεύτερη μέρα διεξαγωγής της Xenia. Θεσμικοί παράγοντες και υψηλού κύρους επιχειρηματίες δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το εύρος, την ποιότητα και τις προοπτικές της έκθεσης που καθίσταται πλέον ο ισχυρότερος εκθεσιακός μοχλός στην πορεία ανάπτυξης του πλέον πολύτιμου εθνικού μας προϊόντος, του Τουρισμού.

Το καινοτόμο Hotel Megatrends

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Xenia 2018 παρουσιάζεται επίσης το καινοτόμο project Hotel Megatrends, που αναπτύσσεται σε τέσσερις βασικούς άξονες (Tech, Design, Green και Local). Ως στόχο έχει να δημιουργήσει ένα χώρο καινοτομιών, εκπαίδευσης και έμπνευσης για τους επισκέπτες της έκθεσης. Σε μια πλήρως δομημένη εγκατάσταση 445 τ.μ παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, της εσωτερικής διακόσμησης, της αρχιτεκτονικής, της δόμησης και της αειφορίας με τη συνεργασία μιας εξειδικευμένης ομάδας αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, συμβούλων τεχνολογίας και φωτισμού, συμβούλων ευεξίας, κατασκευαστών και εταιριών χορηγών.

Δείτε τι έγινε τη δεύτερη μέρα της έκθεσης!

ειδήσεις επικαιρότητας