Ο Γιάννης Αντετοκούμπο πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού (Video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού (Video)
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο νέο σποτ του ΕΟΤ για την παγκόσμια προβολή της Ελλάδας πρωταγωνιστεί, ως πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έπειτα από πρόταση της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά. Συγκεκριμένα, το βίντεο, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή, θα προβάλλει την Ελλάδα σε όλον κόσμο, καλώντας το κοινό, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, να την επισκεφτεί.

Βίντεο… παγκοσμίων διαστάσεων

Σημειώνεται ότι το νέο σποτ παρουσιάστηκε επισήμως στο υπουργείο Τουρισμού, με μεγάλη επιτυχία στα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, από την υπουργό και τον ίδιο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο δημοφιλής αθλητής «μοιράστηκε» το νέο σποτ στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους εκατομμύρια ακόλουθούς του, ανά τον κόσμο.

Στοχεύουν σε τουρισμό «365 μέρες το χρόνο»

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως, εν συνεχεία, η προβολή αλλά και η προώθηση του βίντεο θα γίνει με συντονισμένες ενέργειες, ξεκινώντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υπουργείου και του ΕΟΤ και με όλα τα διαθέσιμα διαδικτυακά εργαλεία στις ξένες αγορές. Η εν λόγω καμπάνια, η οποία ξεκίνησε το 2015, έχει στόχο να καταστήσει την Ελλάδα ελκυστικό προορισμό παγκοσμίως, με στόχο τον τουρισμό για 365 μέρες το χρόνο, προβάλλοντας και προωθώντας, ταυτόχρονα, τις αυθεντικές εμπειρίες διακοπών, αλλά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιφέρειας. Έτσι, «εκμεταλλευόμενοι» την μεγάλη αναγνωρισιμότητα και απήχηση που έχει ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του NBA, το βίντεο αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού, διεθνώς.

ειδήσεις επικαιρότητας