Έρχεται η 14η HORECA (pdf)

Έρχεται η 14η HORECA

Η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η 14η HORECA 2019 θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος». Η έκθεση θα αναπτυχθεί και στις 4 αίθουσες (Ηalls) του εκθεσιακού κέντρου καλύπτοντας το σύνολο της εκθεσιακής του επιφάνειας (50.000 τ.μ.).

Στην 14η HORECA θα συμμετάσχουν 550 εκθέτες, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των οποίων θα αναπτυχθούν ομαδοποιημένα σε τομείς ανά αίθουσα. Αναλυτικά οι εκθέτες εδώ!

Οι τομείς της έκθεσης

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των εταιρειών που συμμετέχουν στη HORECA καλύπτουν όλα όσα αφορούν στην κατασκευή, τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των Ξενοδοχείων, των τουριστικών καταλυμάτων γενικότερα, καθώς και όλων των χώρων Μαζικής Εστίασης και Καφεστίασης. Tα προϊόντα των εκθετών παρουσιάζονται ομαδοποιημένα σε τομείς ανά αίθουσα.

Καφές • Μπίρα • Οίνος & Αποστάγματα • Αναψυκτικά • Νερό • Βάφλες & Snack

Στη HORECA 2019 θα συμμετάσχουν για ακόμα μία χρονιά οι σημαντικότερες επιχειρήσεις εμπορίας καφέ, μπίρας, αλκοολούχων και μη ποτών, αναψυκτικών και εμφιαλωμένου νερού. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τους νέους κωδικούς κάθε εταιρείας και να ενημερωθούν για όλο το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο από τους εκθέτες του κλάδου. Όλοι οι τύποι καφέ, ροφήματα σοκολάτας, smoothies, τσάι και αφεψήματα, αναψυκτικά και energy drinks, κρασιά και αποστάγματα, αλκοολούχα ποτά, χυμοί και αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό και πρώτες ύλες για την παρασκευή cocktail, συγκεντρωμένα όλα μαζί αποκλειστικά και μόνο στο Hall 1 της HORECA!

Τροφοδοσία • Είδη Διατροφής • Έτοιμα Γεύματα

Οι επαγγελματίες του κλάδου της μαζικής εστίασης, οι executive chefs, οι F&B Managers των ξενοδοχείων, αλλά και οι κατά τόπους χονδρέμποροι και διανομείς, θα βρουν στη HORECA 2019 όλες τις λύσεις για την τροφοδοσία του επισιτιστικού τμήματος κάθε επιχείρησης. Όλα όσα χρειάζεται μία μονάδα εστίασης ή catering για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών της, θα είναι διαθέσιμα σε τεράστια ποικιλία και εύρος τιμών από τους εκθέτες της HORECA, που θα αναπτυχθούν στο Hall 4.

Επίπλωση • Εξοπλισμός Δωματίου • Υφάσματα • Amenities

Ο τομέας Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού της HORECA 2019 θα αναπτυχθεί στο HALL 3 και στο Hall 2. Οι κορυφαίες επιχειρήσεις στο είδος τους- με είδη επίπλωσης, υφάσματα, amenities και άλλα προϊόντα και συσκευές για τον εξοπλισμό των δωματίων του ξενοδοχειακού κλάδου, θα παρουσιάσουν ένα τεράστιο εύρος προτάσεων και σύγχρονων λύσεων για τη διακόσμηση και την επίπλωση των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών χώρων των ξενοδοχείων, των τουριστικών καταλυμάτων και των μονάδων εστίασης. Επίσης, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν μια τεράστια γκάμα από τραπεζοκαθίσματα, καναπέδες, κατασκευές αίθριων και σκίασης που θα δώσουν λύση για κάθε περίπτωση καθώς επίσης και είδη διακόσμησης εξωτερικών χώρων.

Εξοπλισμός Κουζίνας & Catering

Όλα τα νέα προϊόντα και οι καινοτόμες λύσεις για τον εξοπλισμό της κουζίνας των μονάδων μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων, θα παρουσιαστούν όπως κάθε χρόνο στη HORECA 2019 από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες προμηθεύτριες εταιρείες του κλάδου. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα βρούν συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο -και συγκεκριμένα στο HALL 2- όλα όσα χρειάζονται για τον εξοπλισμό της κουζίνας και του επισιτιστικού τμήματος της επιχείρησής τους, με την εγγύηση των κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων και των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας.

Web Marketing • Digital Technologies

Ακόμη, στον τομέα Web Hotel, στο Hall 3, οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου που εξειδικεύονται στις διαδικτυακές υπηρεσίες, θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες διαδικτυακές λύσεις για την προβολή, την προώθηση και τη διαχείριση των πωλήσεων, την οργάνωση και τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων. Το ειδικά διαμορφωμένο stage του “WEB HOTEL”, θα αποτελέσει το κέντρο, την καρδιά του ψηφιακού κόσμου της HORECA, καθώς για τέσσερις ημέρες θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν από τους ειδικούς, όλες οι σύγχρονες τάσεις και λύσεις στους τομείς των ψηφιακών εξελίξεων της ξενοδοχίας.

Μηχανοργάνωση • Αναλώσιμα

Το πανόραμα των τεχνολογικών εφαρμογών στον τομέα της μηχανοργάνωσης των μονάδων εστίασης και φιλοξενίας, της ασύρματης παραγγελιοληψίας, των POS συστημάτων και των λογιστικών εφαρμογών, θα παρουσιαστεί στη HORECA 2019. Οι σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου θα συμμετάσχουν στην έκθεση προκειμένου να επιδείξουν τις δυνατότητες των πρωτοποριακών συστημάτων και του καινοτόμου τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτουν στο προϊοντικό τους χαρτοφυλάκιο. Επίσης, στον τομέα που θα αναπτυχθεί στο Hall 2, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους κορυφαίες εταιρείες που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις αναλώσιμης συσκευασίας για επιχειρήσεις εστίασης που προσφέρουν υπηρεσίες delivery / take away, ενώ θα παρουσιαστούν και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων καθαρισμού και συντήρησης παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και μηχανήματα.

ειδήσεις επικαιρότητας