Το Animal Planet συνεργάζεται με τον σταρ του YouTube, Coyote Peterson (video)

Το Animal Planet συνεργάζεται με τον σταρ του YouTube, Coyote Peterson

Το Animal Planet συνεργάζεται με έναν αστέρα του YouTube, τον μελετητή της άγριας ζωής, εξερευνητή, Καγιότι Πίτερσον (Coyote Peterson) για μια νέα τηλεοπτική σειρά με περιπετειώδεις αποστολές και εμπειρίες με ζώα.
Η σειρά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Animal Planet το 2019, έχει ως στόχο να προσελκύσει το «Coyote Pack» -όπως ονομάζονται οι θαυμαστές του Πίτερσον- καθώς και το παγκόσμιο κοινό του Animal Planet, του καλωδιακού και δορυφορικού τηλεοπτικού καναλιού που προβάλλει ντοκιμαντέρ για τη φύση και τα ζώα.

Ο Πίτερσον, ο οποίος είναι παθιασμένος με την εκπαίδευση για την άγρια ζωή και είναι παρουσιαστής του καναλιού Brave Wilderness στο YouTube (με πάνω από 13 εκατομμύρια συνδρομητές), προσεγγίζει πολύ κοντά το ζωικό βασίλειο, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την ευημερία του κόσμου της φύσης. Η δυναμική του καναλιού του στο Youtube είναι τέτοια που μεταφράζεται σε 57.204.300 εκ. views τις τελευταίες 30 ημέρες ή αν θέλετε σε 255.825 νέους συνδρομητές τον τελευταίο μήνα, που περιμένουν εναγωνίως κάθε καινούργιο του επεισόδιο. Έχει μέχρι στιγμής πάνω από 465 video δικής του παραγωγής, που φέρνουν το κανάλι του στην 179η θέση παγκοσμίως.

Ακολουθεί ένα δυναμικό intro video γνωριμίας:


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, youtube, bravewilderness.com

ειδήσεις επικαιρότητας