Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς (backstage video)

Σ' αγαπώ, Μ' αγαπάς

To πιο αγαπημένο ζευγάρι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, η Δήμητρα και ο Θοδωρής, επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille» (Ένα αγόρι, ένα κορίτσι), το «Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς» διασκευάστηκε από την Δήμητρα Παπαδοπούλου και έκανε πρεμιέρα τη σεζόν 2000-2001 στο Mega, χαρίζοντας στο κοινό αξέχαστες στιγμές γέλιου και θρυλικές ατάκες, όπως το «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;».

Απολαύστε το ζευγάρι της διπλανής πόρτας που αγαπήθηκε όσο κανένα στην πιο digital εκδοχή του! Κατά τα άλλα το concept είναι ίδιο, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης μόνοι τους μπροστά στην κάμερα να αγαπιούνται, να τσακώνονται, να γελάνε, να κλαίνε,να χωρίζουν, να συμφιλιώνονται, να τραγουδούν, με μια λέξη, να ζουν!

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου σ’ ένα backstage making of video όλων των νέων web επεισοδίων «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς». Αν κι εσύ έχεις την περιέργεια να μάθεις τι έγινε στα γυρίσματα, τι συνέβη πίσω από τις κάμερες και να ρίξεις μια «κλεφτή» ματιά στη διαδικασία παραγωγής των νέων web επεισοδίων τότε αυτό το backstage video δεν πρέπει να το χάσεις!


Πληροφορίες από glow.gr

ειδήσεις επικαιρότητας