Διακρίσεις για τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Διακρίσεις για τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τρία βραβεία “Silver” απέσπασε η ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα Retail Interiors Awards. Τα βραβεία αναδεικνύουν τα κορυφαία έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων στον κλάδο της λιανικής. Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο, πρότυπο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The MALL Athens, έλαβε διάκριση στις κατηγορίες «Design & Technology», «Visual Merchandising» και «Store Window».

Η νέα φιλοσοφία των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Η νέα φιλοσοφία των καταστημάτων εστιάζει στη λειτουργικότητα, την καινοτομία και τη διαδραστικότητα, με νέες προϊοντικές ζώνες και βιωματικές γωνιές, που βάζουν τους επισκέπτες στην καρδιά της τεχνολογίας. Χαρακτηριστικό της νέας προσέγγισης του καταστήματος είναι και η ανοικτή είσοδος χωρίς βιτρίνες, αλλά και η στρατηγική τοποθέτηση πλαισίων σήμανσης που κατευθύνουν τον πελάτη στα σημεία ενδιαφέροντος.

Δήλωση του Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Ομίλου ΟΤΕ

«Με το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, βάζουμε στο επίκεντρο την εμπειρία του πελάτη και τις προηγμένες τεχνολογίες. Οι επισκέπτες μας μπορούν να βρουν και να δοκιμάσουν μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων αλλά και να γνωρίσουν όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας με τρόπο εύκολο, διαδραστικό και με κορυφαία εξυπηρέτηση. Η τριπλή διάκριση που απέσπασε το κατάστημα, καθώς και η πολύ θετική ανταπόκριση των επισκεπτών μας επιβεβαιώνουν, ότι η νέα φιλοσοφία των καταστημάτων βρίσκεται στον σωστό δρόμο για τη λειτουργία του δικτύου. Μέσα στη χρονιά, θα ακολουθήσουν και άλλα ανανεωμένα πρότυπα κεντρικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ», δήλωσε ο κ. Πέτρος Παπαγγέλης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Ομίλου ΟΤΕ.

ειδήσεις επικαιρότητας