
«Ως Κρητομακεδόνας δεν θα δεχθώ το όρο Μακεδονία», ξεκαθαρίζει ο βουλευτής -συνεργαζόμενος με τους Ανέλ- Κώστας Ζουράρις.
Μιλώντας ραδιοσταθμό Θέμα 104,6, ο κ. Ζουράρις ξεκαθαρίζει ακόμα ότι δεν πρόκειται να φύγει από την κυβέρνηση, αλλά και ότι σκέφτεται την οδό του δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό.
Δημοψήφισμα
«Κινούμαι στη δημιουργία κινήματος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, ασχέτως αν η κοινωνία είναι καλή στα πλαίσια της πολιτικής χρεωκοπίας που μας είχαν φτάσει οι προηγούμενοι».
Ερωτηθείς ο κ. Ζουράρις αν θα αποχωρήσει από την κυβέρνήση για το Σκοπιανό αρχικά είπε ότι «δεν έχω κάνει γενική συνέλευση με τον εαυτό μου» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να φύγω. Υπάρχει ένα θέμα το Μακεδονικό με το οποίο εγώ διαφωνώ. Εγώ θα το καταψηφίσω όπως το λέω από το 1992».
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε για τη συμφωνία ότι «ενδεχομένως να αργήσει και πέραν των εκλογών» να έρθει στη Βουλή, ενώ αναφερόμενος στην οικονομία είπε ότι «η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από τα χειρότερα στα οποία βρισκόμαστε από το 2009».
Σενάρια αποστασίας
«Ο Γιώργος Λαζαρίδης το έκανε κατά συνείδηση, αποκλείεται να έχει εμπλοκή με επιχειρηματικά συμφέροντα», είπε ακόμα αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη και πρόσθεσε:«Εγώ είμαι επίτιμος ισόβιος πρόεδρος της Θύρας 4, είμαι εκδοροσφαγεύς, επομένως γιατί να μην με βάλει εμένα ο Σαββίδης;»

































