Θρήνος στην κηδεία των 5χρονων δίδυμων και της μητέρας τους (Εικόνες)

Θρήνος στην κηδεία των 5χρονων δίδυμων και της μητέρας τους (Εικόνες)
photo: eurokinissi

Το «τελευταίο αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στην ακτινολόγο Βασιλική Χερουβείμ και τα δίδυμα κοριτσάκια της που βρέθηκαν απανθρακωμένες λίγα μέτρα από την πόρτα του σπιτιού τους στο Μάτι.

Κλίμα οδύνης επικράτησε στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων όπου τάφηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια, η μητέρα τους αλλά και η γιαγιά τους Ευπραξία, που βρήκαν τραγικό θάνατο.

Τραγική ειρωνεία ότι το σπίτι απ” όπου προσπάθησαν να ξεφύγουν δεν κάηκε.

Οι τέσσερις γυναίκες προσπάθησαν να ξεφύγουν από τη φονική πυρκαγιά, φεύγοντας από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο η Βασιλική κάθε καλοκαίρι ζητούσε απόσπαση στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας για να είναι κοντά στη μητέρα της αλλά και για να μπορούν τα παιδιά της να απολαμβάνουν τα μπάνια τους.

Η «μαύρη» Δευτέρα ήταν η πρώτη μέρα στην εργασία της άτυχης γυναίκας, καθώς ξεκινούσε η τρίμηνη μετακίνησή της από το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι όπου υπηρετούσε.

ειδήσεις επικαιρότητας