
Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά Αρχιλοχίας Μηχανικός, του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το ΓΕΣ, ο 37χρονος διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσομομείο Αθηνών, όπου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΣ:
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Εθελοντής Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) Αρχιλοχίας Μηχανικού Δ.Α., που υπηρετεί στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ), 37 ετών, έγγαμος με 2 τέκνα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό χέρι, στην έδρα της Μονάδας.
O συνάδελφός μας, διατηρεί τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν.»

































