Στο Μάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

marketpost-epikerotita-mitsotakis-mati
photo: eurokinissi

Στο Μάτι βρίσκεται, για δεύτερη φορά από την τραγική 23η Ιουλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε διάλογο που είχε με αντιδήμαρχο της Ραφήνας ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «το πρώτο που μου είπαν οι κάτοικοι (σ.σ. στη συνάντηση που είχε την Τρίτη μαζί τους) ήταν το θέμα της δημόσιας υγείας. Το πρώτο που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι η ασφάλεια των πολιτών».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ρώτησε και για την εξέλιξη της αποκομιδής του αμιάντου, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την πορεία της καταβολής του έκτακτου βοηθήματος των 586 ευρώ και των υπόλοιπων επιδομάτων.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται στην περιοχή μετά τη φωτιά 23ης Ιουλίου που άφησε πίσω της 96 νεκρούς.

Η πρώτη φορά που βρέθηκε στο Μάτι ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν στις 26 Ιουλίου, τρεις ημέρες μετά την ημέρα της ανείπωτης τραγωδίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων από το Μάτι και το Νέο Βουτζά και ενημερώθηκε αναλυτικά για το μέγεθος της καταστροφής και για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητα τους.

ειδήσεις επικαιρότητας