
Από σήμερα, Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Προπληρωμή και των επιδομάτων ανεργίας
Παράλληλα, σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), επισημαίνει πως σήμερα προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 29.03.2018 μέχρι και 15.04.2018.
Η προπληρωμή των παραπάνω επιδομάτων στους δικαιούχους που, στο διάστημα από 29.3.2018 έως 15.4.2018, υποχρεούνται σε αυτοπρόσωπη παρουσία, γίνεται, εφόσον παρουσιαστούν στα ΚΠΑ, ως οφείλουν. Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

































