Νέος «γύρος» συλλαλητηρίων για το Σκοπιανό

Νέος
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με αφορμή τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος της ΠΓΔΜ, προετοιμάζει η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι ενέργειες της επιτροπής

Σημειώνεται ότι τα μέλη της Επιτροπής, που συστάθηκε από τα συντονιστικά όργανα των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη προχωρήσει σε μια σειρά από επαφές με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ παράλληλα έχουν ζητήσει από αυτούς «να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και στην ανακοίνωσή τους.

Νέος κύκλος συγκεντρώσεων

Παράλληλα, αναφέρεται πως εντός των επόμενων ημερών, η επιτροπή θα ανακοινώσει, σε συνεργασία με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, τη διοργάνωση παράλληλων συγκεντρώσεων σε πόλεις της Ελλάδας, εκτός των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις επιλεγμένες πόλεις, την 6η Ιουνίου 2018, στις 19:30, ενώ, μέσω των συγκεντρώσεων, η Επιτροπή Αγώνα θα επιδιώξει, όπως αναφέρει, να υπενθυμίσει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι: «ο ελληνικός λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του, σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας και απαιτεί την εφαρμογή τους».

ειδήσεις επικαιρότητας