
Νεκρός εντοπίστηκε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε το πρωί σε περιοχή βόρεια της Σπάρτης.
Το διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-2 κατέπεσε και εγκαταλείφθηκε από τους χειριστές του στις 8:50 π.μ., ενώ πετούσε 7 ναυτικά μίλια βορείως της Σπάρτης.
Οι δύο χειριστές του εκπαιδευτικού αεροσκάφους χρησιμοποίησαν το μηχανισμό αυτόματης εκτίναξης και εγκατέλειψαν το Τ-2 προτού αυτό συντριβεί.
Για λόγους ασφαλείας, τα δύο καθίσματα εκτινάσσονται με μικρή χρονική διαφορά προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας περισυνέλλεξαν νεκρό τον χειριστή του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους, περίπου μιάμιση ώρα μετά την πτώση του Τ-2.
- Στην επιχείρηση έρευνας συμμετείχαν ένα μεταγωγικό αεροσκάφος C-130, ένα ελικόπτερο Super Puma κι ακόμη ένα ελικόπτερο Agusta Bell.

































