Η ανατροπή στην υπόθεση: Μπλεγμένο σε δολοφονία το θύμα στο Αίγιο

Η ανατροπή στην υπόθεση: Μπλεγμένο σε δολοφονία ήταν το θύμα στο Αίγιο
photo αρχείου: eurokinissi

Στο στόχαστρο είχαν βάλει οι αστυνομικοί τον 31χρονο που δολοφονήθηκε άγρια από 17χρονο, με βαριοπούλα, στο Αίγιο κι αυτό γιατί το θύμα του άγριου φονικού, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, φερόταν ως εμπλεκόμενος σε δολοφονία.

Σεσημασμένος της αστυνομίας ο 31χρονος

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος άνδρας που δέχθηκε την άγρια επίθεση με τη βαριοπούλα από 17χρονο, φέρεται και ο ίδιος, σύμφωνα με την αστυνομία, ως εμπλεκόμενος σε δολοφονία, σύμφωνα με το patrastimes.gr. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το θύμα της άγριας επίθεσης στη θέση Ροκά του Αιγίου αναζητούνταν για καιρό από τις αστυνομικές αρχές, καθώς φερόταν εμπλεκόμενος σε υπόθεση ανθρωποκτονίας μετανάστη τον Ιούνιο του 2016, στο πρώην εργοστάσιο της ΑΒΕΞ στην Πάτρα.

Ο ισχυρισμός του δράστη

Advertisement

Σημειώνεται ότι από την πλευρά του, ο 17χρονος καθ’ ομολογία δράστης, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή από τον 31χρονο, φέρεται τώρα να λέει ότι, κατά τη διάρκεια της πράξης του, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικηγόρο του, ο 17χρονος συνεχίζει να επιμένει ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η οφειλή 1.500 ευρώ εκ μέρους του θύματος, προς το πρόσωπό του, ενώ όταν πήγε στο τροχόσπιτο και διέπραξε το φόνο, όπως ισχυρίζεται, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

ειδήσεις επικαιρότητας