Φρίκη στη Ζάκυνθο: Δάσκαλος παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά

Φρίκη στη Ζάκυνθο: Δάσκαλος παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά
photo: pixabay

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 55χρονου δασκάλου, έπειτα από καταγγελία γονέων για σεξουαλική παρενόχληση των ανήλικων παιδιών τους.
Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ζακύνθου και κρατείται στο Α.Τ. του νησιού.

Δρούσε εντός και εκτός σχολείου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ημεδαπός κατηγορείται ότι παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά εντός και εκτός σχολείου, τα οποία διαμαρτυρήθηκαν στους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στον εισαγγελέα Ζακύνθου. Ο 55χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε απασχολήσει ξανά κατά το παρελθόν την αστυνομία Ζακύνθου για ανάλογες υποθέσεις, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, το πρωί, θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ειδήσεις επικαιρότητας