
Έντεκα άτομα έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της οργάνωσης που εξαρθρώθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για σωρεία επιθέσεων. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν δέκα κατ’ οίκον έρευνες σε περιοχές της Αττικής και δύο σε επαρχιακές πόλεις.
Πληροφορίες για τους συλληφθέντες
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, εκτός από τους αρχικούς πέντε, κατά την πορεία των ερευνών συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα, και σήμερα οδηγούνται όλοι στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ακόμη, συνελήφθησαν ακόμα τέσσερα άτομα για παραβάσεις πλημμεληματικού χαρακτήρα (περί όπλων και εκρηκτικών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες διαπιστώθηκαν στο πλαίσιο των κατ’ οίκον ερευνών. Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένοι δεν περιλαμβάνονται στην συγκεκριμένη δικογραφία για εγκληματική οργάνωση.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

































