Μετά τις πυρκαγιές έφτασαν οι καταιγίδες

Αφού καήκαμε τώρα θα πλημμυρίσουμε: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
φωτό: pixabay.com

Μετά τον καύσωνα και τις πυρκαγιές που κατέκαψαν την Αττική για τρεις συνεχόμενες ημέρες, αυτήν την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη καταρρακτώδεις βροχές σε ολόκληρη την Αττική.

  • Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις προβλέπονται από σήμερα το απόγευμα μέχρι και την Παρασκευή.

Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που ισχύει από σήμερα, προβλέπει τη συνέχιση των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν από την αρχή της εβδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Σήμερα αναμένεται να επηρεαστούν πιθανώς πρόσκαιρα όλα τα ηπειρωτικά ενώ αύριο κατά διαστήματα και μέχρι και τις βραδινές ώρες η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Εύβοια.

Την Παρασκευή τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά διαστήματα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανώς στις Σποράδες και το Βόρειο Αιγαίο.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το αυτοτελές τμήμα πολιτικής προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης καλώντας τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες του σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

ειδήσεις επικαιρότητας