Αποκλειστικά στο marketpost.gr η αγωγή Φρουζή κατά Μαραγγέλη και Novartis

Αγωγή κατά Novartis και της πρώην γραμματέως του από την οποία αξιώνει 600.000 ευρώ προχώρησε ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση. Ο κ. Φρουζής κατηγορεί τόσο την πρώην γραμματέα του για υπεξαίρεση όσο και την εργοδότρια της Novartis, η οποία σύμφωνα με τον Φρουζή είχε λάβει γνώση των παράνομων δραστηριοτήτων της ωστόσο συνεχίζει να την καλύπτει όπως ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί.
Το marketpost.gr έχει στη διάθεσή του την αγωγή που κατέθεσε ο Φρουζής και συγγενικό του πρόσωπο πριν από λίγες ημέρες αξιώνοντας τόσο από την πρώην γραμματέα του όσο και από την πρώην εργοδότριά του εταιρεία τα χρήματα τα οποία φέρεται η ίδια να έχει υποκλέψει μέσω των δικών του προσωπικών λογαριασμών. Ο λόγος για τον οποίο μηνύει και ο συγγενής του Φρουζή αφορά στο ότι η Μαρία Μαραγγέλη φέρεται σύμφωνα με τις καταγγελίες αλλά και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο Κωνσταντίνος Φρουζής να έχει μεταφέρει χρήματα, χωρίς την έγκρισή του, από τον λογαριασμό συγγενικού προσώπου του Φρουζή σε δικούς της λογαριασμούς.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής έχοντας κινηθεί ήδη κατά της πρώην γραμματέως του την οποία κατηγορεί ότι τους υπεξαίρεσε χρήματα – ακόμη και μετά την αποχώρηση του ιδίου από τη Novartis – στρέφεται κατά της εταιρείας. Η Novartis παρά τις καταγγελίες Φρουζή σε ανύποπτο χρόνο δεν είχε ούτε έχει ακόμη απαντήσει στα αιτήματά του. Τουναντίον φέρεται να διατηρεί ακόμη και σήμερα την υπάλληλο στο δυναμικό της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι η εν λόγω γραμματέας είναι προστατευόμενη μάρτυρας, όπως φημολογείται, θα υπάρχει νομικό έρεισμα να ισχυριστεί ότι η μάρτυρας καταθέτει εναντίον του υπό το πρίσμα της προηγούμενης αντιδικίας (με εκδικητικά κίνητρα). Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, καταπίπτει η ιδιότητα της πρώην γραμματέως του ως «προστατευόμενη» μάρτυρας, εάν αποδειχθεί ότι πράγματι διατηρεί και αυτό το ρόλο.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια έχει καταθέσει ως μάρτυρας και με το ονοματεπώνυμό της στην εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη που διερευνά το σκάνδαλο Novartis.

Διαβάστε επίσης με ποιο επιχείρημα κινείται κατά της Novartis ο Φρουζής;

ειδήσεις επικαιρότητας