Αγροτικό μπλόκο στον Ε65

Αγροτικό μπλόκο στον Ε65
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το πρώτο αγροτικό μπλόκο πανελλαδικά αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, στήθηκε σήμερα το μεσημέρι από τους αγρότες του Νομού Καρδίτσας, στον κόμβο του Ε65, στο ύψος του «Δέλτα», όπως είχε αποφασιστεί σε πρόσφατη σύσκεψη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ).
Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ ο κ. ‘Αρης Πολυγένης, μέλος της Ομοσπονδίας, δήλωσε πως «Είναι η έναρξη των κινητοποιήσεων. Αυτή η κινητοποίηση θα γίνει ο προπομπός για όλη την Ελλάδα. Δίνουμε το μήνυμα ότι δεν θα κάνουμε πίσω αν δεν δικαιωθούν τα αιτήματά μας».
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, ανέφερε πως «την ερχόμενη Τετάρτη, βγαίνουν οι αγρότες των Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι και στις 25 του μηνός, την Πέμπτη βγαίνουν οι αγρότες τ ης Λάρισας στον κόμβο Πλατυκάμπου». Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου από τον ανισόπεδο κόμβο Προαστίου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία: Τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγ. Τριάδος με τον Αυτοκινητόδρομο Ε-65, προς την περιφερειακή οδό Αγ. Τριάδος. Στη συνέχεια θα κινούνται στην Επαρχιακή οδό Προαστίου- Αγ. Τριάδος- Καρδίτσας και ακολούθως στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου.
• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα: Τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων προς την συνδετήρια οδό του Αυτοκινητόδρομου Ε-65 με την Εθνική Οδό Ν. Μοναστηρίου – Καρδίτσας – Τρικάλων.

ειδήσεις επικαιρότητας