
Διαβεβαιώσεις ότι το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, θα πιστωθεί τελικά, απόψε το βράδυ στους λογαριασμούς των δικαιούχων, έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.
Τα χρήματα έπρεπε να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από χθες το απόγευμα, ωστόσο, από «λάθος εντολή» όπως είπε ο πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ, τα χρήματα δεν έχουν μπει στους λογαριασμούς.
Οπως είπε η κ. Θανώ Φωτίου στον ΑΝΤ1, θα πρέπει τα χρήματα θα πιστωθούν ως τα μεσάνυχτα σήμερα.
Το λάθος
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΗΔΙΚΑ, “έγινε λάθος και αντί να δοθεί εντολή να γίνει πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς στις 25 του μηνός, ώστε να είναι στην διάθεση των δικαιούχων από τις 24 Μαΐου, η αρχική εντολή ήταν για τις 26 Μαΐου”.
Τώρα, όπως διευκρίνισε, γίνεται συνεννόηση με τις τράπεζες, ώστε τα χρήματα να εμφανιστούν το ταχύτερο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

































