
«Λαβράκια» κατέδειξαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ για περιπτώσεις φοροδιαφυγής. Τιε τελευταίες ημέρες αποκαλύφθηκαν περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς τουριστών με ΕΙΧ πουλμανάκια, μη έκδοσης αποδείξεων σε εστιατόρια και αίθουσες εκδηλώσεων, και κατοχής και διάθεσης τροφίμων χωρίς παραστατικά.
Αναλυτικά οι έλεγχοι
• Στη Μύκονο οι ελεγκτές εντόπισαν πολυτελές πουλμανάκι Mercedes, που έκανε VIP μεταφορές, χωρίς να έχει κάνει έναρξη επαγγέλματος και χωρίς χαρτιά. Κατασχέθηκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας.
• Στην Νάουσα της Πάρου μπήκε διήμερο λουκέτο σε γνωστό εστιατόριο για μη έκδοση 34 αποδείξεων. Επίσης Στην Πάρο μπαίνει σήμερα 7ήμερο λουκέτο σε εστιατόριο για διπλή υποτροπή.
• Στο Αλιβέρι μπαίνει 48ωρο λουκέτο σε αίθουσα εκδηλώσεων γιατί σε πάρτι γάμου, αξίας 3.100 ευρώ, δεν είχε κόψει απόδειξη.
Έλεγχοι της ΑΑΔΕ στην Αχαΐα
Επιπλέον, σε έλεγχο σε συσκευαστήριο πατάτας στο νομό Αχαΐας εντοπίστηκαν 29 τόνοι πατάτας, αξίας 11.500 ευρώ, χωρίς παραστατικά. Ακόμη, στον ίδιο νομό, σε έλεγχο σε συσκευαστήριο λεμονιών στο νομό Αχαΐας εντοπίστηκαν 22 τόνοι λεμονιών, αξίας 11.000 ευρώ, επίσης χωρίς παραστατικά.

































