Δυτική Αττική: Στο Ευρωκοινοβούλιο η χορήγηση ευρωπαϊκών κονδυλίων βοήθειας

Δυτική Αττική: Αύριο στο Ευρωκοινοβούλιο η χορήγηση

Στην Επιτροπή Περιφερειακής Πολιτικής (REGI) του Ευρωκοινοβουλίου μπαίνει εκτάκτως αύριο προς συζήτηση, το θέμα των φονικών πλημμυρών στη Δυτική Αττική και η ανάγκη για άμεση κινητοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων βοήθειας.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στο τουίτερ ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλης, «Η πρόταση έχει κατατεθεί από τις Ευρωομάδες της Αριστεράς και του ΕΛΚ και έγινε ομόφωνα αποδεκτή». Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδημούλης είχε στείλει επιστολή προκειμένου να συμπεριληφθεί επειγόντως στην ημερήσια διάταξη της επόμενης Συνεδρίασης της REGI το θέμα των φονικών πλημμυρών στην Αττική.

Συζήτηση και στη Σύνοδο Ολομέλειας στις Βρυξέλλες
Η πρόεδρος της Επιτροπής, Ίσκρα Μιχαήλοβα, δήλωσε ότι η Επιτροπή έχει επίσης ζητήσει να προστεθεί το θέμα αυτό προς συζήτηση στην επόμενη Σύνοδο Ολομέλειας στις 29-30 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.

ειδήσεις επικαιρότητας