Εκπαιδευτικό κέντρο εγκαινίασε η Daikin Hellas στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Εκπαιδευτικό κέντρο εγκαινίασε η Daikin Hellas
photo: pixabay

Το σύγχρονο εκπαιδευτικό της κέντρο στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε η εταιρεία συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού, Daikin Hellas, στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης που πραγματοποιεί για την εκπαίδευση των επαγγελματιών του χώρου.

Εκδήλωση με παρουσίες

Την εκδήλωση της εταιρείας τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων:

  • ο πρέσβης του Βελγίου, Luc Liebaut
  • ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας
  • ο Chairman της Daikin Europe, Frans Hoorelbeke, καθώς και
  • γνωστοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της πόλης

Τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι

Στη σύντομη ομιλία του, ο πρέσβης του Βελγίου αναφέρθηκε στην παρουσία της Daikin στην Ελλάδα, τονίζοντας πως:
«Η εταιρεία παρέμεινε στη χώρα, ενίσχυσε τις εμπορικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα και συνέχισε να πιστεύει σε αυτήν. Τα σημερινά εγκαίνια του εκπαιδευτικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη αντανακλούν την εμπιστοσύνη της εταιρείας στην Ελλάδα, καθώς επίσης και την πάγια πεποίθησή της ότι είναι σημαντικό να βρίσκεσαι κοντά στους πελάτες σου και τους τοπικούς αντιπροσώπους, μιας περιοχής με ξεχωριστή και υπερήφανη ταυτότητα».

Με τη σειρά του, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, χαιρέτισε την επένδυση της Daikin Hellas, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, επικροτώ της απόφαση της εταιρείας να επενδύσει στην περιοχή μας. Με την ευχή αυτή, η επένδυση να είναι η αρχή περισσότερων επενδύσεων από την πλευρά της μητρικής εταιρείας», ενώ, για τη δέσμευση της Daikin Hellas στη συνεχή εξέλιξη, τοποθετήθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ηλίας Κατσούλης, σημειώνοντας πως: «Η Θεσσαλονίκη αποτελεί για εμάς ένα κομβικό σημείο στον επενδυτικό και εμπορικό μας χάρτη, που θα λειτουργήσει σαν πόλος συγκέντρωσης συνεργατών και αντιπροσώπων στη Βόρεια Ελλάδα».

Σημειώνεται πως ήδη, στο αντίστοιχο εκπαιδευτικό κέντρο στο Μαρούσι, το οποίο έχει εγκαινιαστεί πρόσφατα από την εταιρεία, έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 300 επαγγελματίες, από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι σήμερα, ενώ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Daikin αποτελεί μια από τις επιλογές των ειδικών, διεθνώς, για ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, θέρμανσης και επαγγελματικής ψύξης.

 

ειδήσεις επικαιρότητας