Συμμαχία 14 ισχυρών διεθνών τραπεζικών ομίλων

Οι Ελληνικές επιχειρήσεις αναζητώντας ευκαιρίες στις διεθνείς αγορές

Συμμαχία 14 ισχυρών διεθνών τραπεζικών ομίλων

Μια διεθνή τραπεζική συμμαχία, 14 ομίλων από όλον τον κόσμο και η οποία επεκτείνεται διαρκώς, έχουν πλέον ως σύμμαχο οι ελληνικές και κυπριακές εξωστρεφείς μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιδιώκουν να δραστηριοποιηθούν εμπορικά σε διεθνές επίπεδο.

Πρόκειται για το Trade Club Alliance (TCA), την πρώτη παγκόσμια ψηφιακή πλατφόρμα διασύνδεσης επιχειρήσεων, στην οποία η Eurobank συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος. Το TCA λειτουργώντας ως πλατφόρμα διασύνδεσης μεταξύ αξιόπιστων αγοραστών και προμηθευτών με ομοειδείς επιχειρήσεις σε αγορές από όλον τον κόσμο, στις οποίες παρέχει παράλληλα μεγάλο όγκο πολύτιμων πληροφοριών για τις αγορές – στόχους της κάθε επιχείρησης, στηρίζει τις εταιρίες στην προσπάθεια τους να ενισχύσουν περαιτέρω την εμπορική τους δράση στις διεθνείς αγορές.

Advertisement

Είναι ενδεικτικό στοιχείο της δυναμικής που έχει αυτή η ισχυρή συμμαχία ότι μέχρι το 2022 άνω του 90% των διεθνών εμπορικών διαδρόμων θα καλύπτονται από την πλατφόρμα υποστηρίζοντας περισσότερες από 1 εκατομμύριο εταιρείες σε όλον τον κόσμο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ειδήσεις επικαιρότητας