Συμφωνία Intralot με τη Λοταρία του Νέου Μεξικού

Συμφωνία Intralot με τη Λοταρία του Νέου Μεξικού

Η Intralot υπέγραψε διετή επέκταση του συμβολαίου της ταυτόχρονα με την έγκριση για την παροχή υπηρεσιών για τον νέο παιχνίδι Αθλητικών Προγνωστικών με τη Λοταρία του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Λοταρίας του Νέου Μεξικού αποφάσισε ομόφωνα στις 30 Οκτωβρίου 2018 να προχωρήσει με τη δημιουργία παιχνιδιού συνδεδεμένου με τα αποτελέσματα αθλητικών γεγονότων (Αθλητική Λοταρία) καθώς και να επικυρώσει διετή ανανέωση της υπάρχουσας σύμβασης με την Intralot για την παροχή των συστημάτων λοταριακών παιχνιδιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή απηχεί την επιτυχημένη μακροχρόνια συνεργασία και εκτίμηση ανάμεσα στη Λοταρία του Νέου Μεξικού και την Intralot, η οποία οικοδομήθηκε εδώ και περίπου 11 έτη.

Η Λοταρία του Νέου Μεξικού θα είναι η πρώτη Λοταρία των ΗΠΑ που εγκρίνει ένα παιχνίδι αθλητικών προγνωστικών, που θα είναι διαθέσιμο στο σύνολο του λιανικού δικτύου της. Το οποίο αριθμεί περίπου 1.100 τερματικά. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις επιλογές τους από μια ευρεία γκάμα αθλητικών γεγονότων, που θα τους παρέχεται παράλληλα με προγνωστικά (Parlay games).

Ειδικότερα, η συμφωνία περιλαμβάνει την ανάπτυξη και εξειδίκευση της ολιστικής πλατφόρμας αθλητικής λοταρίας της Intralot, μαζί με το λογισμικό για 1.100 τερματικά. Επίσης, η Intralot θα παρέχει την πλήρη σειρά εμπορικών υπηρεσιών και προγνωστικών που θα εγγυώνται τις αποδόσεις καθώς και υπηρεσίες προϊόντων και μάρκετινγκ (προσέλκυση, διατήρηση παικτών και προωθητικές ενέργειες). Η Intralot θα προσφέρει ακόμα εξειδικευμένη εκπαίδευση σε όλο το δίκτυο λιανικής στο Νέο Μεξικό καθώς και στο προσωπικό της Λοταρίας, καθώς και σχετιζόμενες δραστηριότητες λειτουργίας συστήματος, συντήρησης λογισμικού και υποστηρικτικές υπηρεσίες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ειδήσεις επικαιρότητας