Η Πειραιώς πούλησε θυγατρική της στη Ρουμανία

Η Πειραιώς πούλησε θυγατρική της στη Ρουμανία
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ολοκλήρωσαν σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς και η J.C. Flowers & Co τη μεταβίβαση της Piraeus Bank Romania, θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε.

Η Piraeus Bank Romania

Με έδρα στο Βουκουρέστι, η Piraeus Bank Romania (PBR) παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε πελάτες στη Ρουμανία και το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτών, μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων. Η PBR διαθέτει δίκτυο εξυπηρέτησης, το οποίο αριθμεί 99 καταστήματα, απασχολεί 1.300 εξειδικευμένους υπαλλήλους και εξυπηρετεί 150.000 ενεργούς πελάτες.

Δήλωση του Χρ. Μεγάλου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, κ. Χρήστος Μεγάλου, δήλωσε: «Χαιρετίζουμε την επόμενη ημέρα της Piraeus Bank Romania. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μια έμπειρη εταιρεία όπως είναι η J.C. Flowers & Co διαθέτει όλoυς τους απαιτούμενους πόρους για να συντελέσει στην εξέλιξη της τράπεζας στην Ρουμανία προς όφελος τόσο των πελατών της όσο και των εργαζομένων της».

Δήλωση του CEO της J.C. Flowers & Co.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της J.C. Flowers & Co., κ. J. Christopher Flowers, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «H Piraeus Bank Romania διαθέτει ισχυρές βάσεις και μια δυνατή ομάδα, την οποία αποκτήσαμε από έναν από τους πιο διακεκριμένους τραπεζικούς ομίλους της Ευρώπης. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μαζί με την Piraeus Bank Romania για να δημιουργήσουμε ένα ενεργό παίκτη στην ρουμανική τραπεζική αγορά με βελτιωμένα προϊόντα για τους πελάτες της τράπεζας».

ειδήσεις επικαιρότητας