Το νέο μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

Το νέο μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

Η Draculi Coffee αποτελεί την πρώτη εταιρεία καφέ ελληνικής ιδιοκτησίας που συμμετέχει στην Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», η οποία πλέον απαριθμεί 44 μέλη.

Η πιστοποίηση της Draculi Coffee

Έχοντας πιστοποιηθεί από την EUROCERT ότι πληροί τις προϋποθέσεις της ένωσης, δηλαδή ότι διατηρεί το τρίπτυχο Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, η Draculi Coffee συνεισφέρει από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη-επιχειρήσεις στη διατήρηση του εθνικού πλούτου εντός συνόρων καθώς και στη διατήρηση θέσεων εργασίας, συμβάλλοντας στην προώθηση της αποστολής τής ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑΣ ΜΑΣ.
Με ιστορία που ξεκινάει από τη Σμύρνη και συνεχίζεται στην Ελλάδα από το 1925, η οικογένεια Δρακούλη, δημιουργεί τον σμυρναίικο καφέ της εδώ και 90 χρόνια, καθώς και ρόφημα σοκολάτας βραβευμένο στο Βέλγιο, στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας καφέ Draculi Coffee στο Αλιβέρι Ευβοίας.

ειδήσεις επικαιρότητας