
Η Draculi Coffee αποτελεί την πρώτη εταιρεία καφέ ελληνικής ιδιοκτησίας που συμμετέχει στην Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», η οποία πλέον απαριθμεί 44 μέλη.
Η πιστοποίηση της Draculi Coffee
Έχοντας πιστοποιηθεί από την EUROCERT ότι πληροί τις προϋποθέσεις της ένωσης, δηλαδή ότι διατηρεί το τρίπτυχο Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, η Draculi Coffee συνεισφέρει από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη-επιχειρήσεις στη διατήρηση του εθνικού πλούτου εντός συνόρων καθώς και στη διατήρηση θέσεων εργασίας, συμβάλλοντας στην προώθηση της αποστολής τής ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑΣ ΜΑΣ.
Με ιστορία που ξεκινάει από τη Σμύρνη και συνεχίζεται στην Ελλάδα από το 1925, η οικογένεια Δρακούλη, δημιουργεί τον σμυρναίικο καφέ της εδώ και 90 χρόνια, καθώς και ρόφημα σοκολάτας βραβευμένο στο Βέλγιο, στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας καφέ Draculi Coffee στο Αλιβέρι Ευβοίας.

































