Κορυφαίος εργοδότης για 3η χρονιά η LIDL Ελλάς

Κορυφαίος εργοδότης για 3η χρονιά η LIDL Ελλάς

Το ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers», με έδρα το Άμστερνταμ, τίμησε για 3η συνεχόμενη χρονιά τη Lidl Ελλάς με τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πρόκειται για μία πιστοποίηση που αποτελεί αποτέλεσμα του επιτυχούς εξωτερικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Top Employers στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της μεθόδου αξιολόγησης πολλαπλών σταδίων. Tο ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers» πιστοποιεί σε ετήσια βάση τους κορυφαίους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι διακρίνονται για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους τους, για τις αμοιβές και παροχές, για την εταιρική κουλτούρα, αλλά και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης και εκπαίδευσης που τους προσφέρουν.

H Lidl Ελλάς διανύει πλέον 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, και υπολογίζεται ότι ?έχρι το τέλος του 2019 ο αριθμός των 5.500 εργαζομένων της εταιρείας θα αγγίζει τους 6.000. Προσφέρει σιγουριά στις πληρωμές, ασφαλή εργασία, υψηλές, άνω του ?έσου όρου της αγοράς, απολαβές και ελκυστικές επιπλέον παροχές που βελτιώνουν την επαγγελματική καθημερινότητα των ανθρώπων της.

Σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Έλα μαζί μας πέρα απ’ τα σύννεφα!» η Lidl ευχαρίστησε θερμά το ανθρώπινο δυναμικό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον τίτλο TOP EMPLOYER δικό μας για 3η χρονιά, συνεχίζουμε με ακόμα υψηλότερες αποδοχές για την ομάδα που μας κάνει να «πετάμε» εδώ και 20 χρόνια!».

Όπως αναδεικνύεται στην παραπάνω ανακοίνωση και έχοντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους της, η Lidl συνεχίζει εξίσου δυναμικά. Έτσι, από την 1 Μαρτίου 2019, θα εφαρμόσει μια νέα μισθολογική πολιτική με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των βασικών αρχών της όπως είναι η αξιοκρατία, η εμπιστοσύνη και η δικαιοσύνη αλλά και η ισότητα ευκαιριών για όλους. Για τον λόγο αυτό, ανέπτυξε, με ισχύ από 1 Μαρτίου 2019, μια νέα μισθολογική δομή, που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των απολαβών και κατά συνέπεια την αυξημένη επένδυση σε μισθούς.

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της μέσα από ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης και προσωπικής εξέλιξης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2019, προγραμματίζει νέες προσλήψεις, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά λιανεμπορίου με στόχο να παραμείνει ένας εργοδότης επιλογής, σταθερός και υπεύθυνος.

Έτσι, για την ικανοποίηση τους, θα διοργανώσει μέσα στο 2019 πολλές δράσεις με κόστος που ξεπερνάει τις 600.000 € . Επίσης, θα συνεχίσει να προσφέρει δώρα στους εργαζομένους που κλείνουν 10 χρόνια εργασίας στη Lidl Ελλάς καθώς και στους νέους γονείς. Συνολικά, εντός του 2019, θα επενδύσει σχεδόν 800.000 € για την ικανοποίηση και δέσμευση των εργαζομένων της.

Επιπλέον, επενδύει συνεχώς και στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του δυναμικού της, με τη συνολική επένδυση για την Εκπαίδευση και Ανάπτυξη το 2019 να ανέρχεται στα 1.300.000€.

Η τελετή της βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 14.02.2019, από το Ινστιτούτο «Top Employers» στο Άμστερνταμ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ειδήσεις επικαιρότητας