Ιδού οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» (video)

Ιδού οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Σε μια μεγάλη βραδιά, που εξελίσσεται σε θεσμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα, οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που έλαμψαν με τις επιδόσεις τους, βραβεύτηκαν από την Direction Business Network με μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης τη Max Media Greece.

Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 παρουσία περισσότερων από 600 υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα.

Τα βραβεία, απονέμονται με βάση τις επίσημες οικονομικές καταστάσεις των ισχυρότερων ελληνικών εταιριών και δείχνουν το δρόμο της επιτυχίας στον κόσμο της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Στην λαμπερή εκδήλωση, Επιχείρηση της Χρονιάς, αναδείχθηκε η Παπαστράτος, μετά από ψηφοφορία μεταξύ 7.500 υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά πλάνα από την εκδήλωση:

Μεταξύ των υπολοίπων βραβευθέντων οι:
Άμβυξ Α.Ε. (Αλκοολούχα Ποτά), Ιαπωνική Α.Ε. (Ανταλλακτικά 0χημάτων), Γιώτης Α.Ε. (Βιομηχανία Τροφίμων – Παιδικές Τροφές), Spot Thompson (Διαφημιστικές Εταιρείες), Τhe Mall Athens (Εμπορικά Κέντρα), ΔΕΗ Α.Ε. (Ενέργεια), Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Ζυθοποιία), Πλαίσιο Computers (H/Y – Τεχνολογία), Εκπαιδευτικός Όμιλος Ακμή (Ιδιωτική Μεταλυκειακή Εκπαίδευση), Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες (Ιχθυοκαλλιέργειες), Καβίνο ΑΒΕ (Οινοποιία), AB Βασιλόπουλος Α.Ε. (Σούπερ Μάρκετ), Accenture Α.Ε. (Υπηρεσίες Παροχής Επιχειρηματικών Συμβουλών), ΑCS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες ΑΕΕ (Υπηρεσίες Ταχυμεταφοράς), ΠΕΙΦΑΣΥΝ (Φαρμακαποθήκες), ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. (Χαρτικά Ατομικής Υγιεινής) και Coca-Cola 3Ε Ελλάδος ΑΒΕΕ (Χυμοί – Αναψυκτικά), οι οποίοι τιμήθηκαν για τον κύκλο εργασιών τους, τα κέρδη και τα ταμειακά τους διαθέσιμα.

Επίσης, οι AΠΣΙ – Η Πίνδος και Lidl Hellas τιμήθηκαν για τις σημαντικές κινήσεις τους στους τομείς της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων, ενώ για την επιχειρηματική εξωστρέφεια τους τιμήθηκαν οι Βic ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε., Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ, Παυλίδης A.E. Μάρμαρα-Γρανίτες, Pharmathen, Σελόντα Ιχθυοτροφεία ΑΕΓΕ, Septona ΑΒΕΕ και Uni-Pharma.

Ο Γιάννης Τερπίτσας, Client Director της Max Media Greece, μεγάλου χορηγού της βραδιάς, δήλωσε ότι «οι ανθρωποι της Max Media βρίσκονται πλάι στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, όχι μόνο για να παρέχουν εργαλεία Artificial Intelligence, αλλά και να βοηθούν αφάνταστα στην επίτευξη των εμπορικών στόχων των συνεργατών μας. Με τη συμβολή μας στη βράβευση των Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας, δηλώνουμε στην πράξη ότι είμαστε αρωγοί κάθε καινοτόμου επιχειρηματικού πλάνου, μικρότερου ή μεγαλύτερου, που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή μέσα ή έξω από την Ελλάδα».

Απονομή βραβείου στη Lidl Hellas

Ελληνικοί Σιδηρόδρομοι, που γιορτάζουν φέτος την επέτειο των 150 χρόνων από την ίδρυσή τους, καθώς και η Α.Ε. Τσιμέντων Τιτάν, που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1902, βραβεύθηκαν ως Ιστορικές Επιχειρήσεις. Επίσης, με το Αριστείο Διεθνούς Έλληνα Επιχειρηματία, που έχει θεσπιστεί από το 2017, για να τιμήσει συμπατριώτες μας που διαπρέπουν επιχειρηματικά εντός και εκτός συνόρων, τιμήθηκε ο Πάνος Γερμανός, Ιδρυτής του Ομίλου Olympia, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο Γιάννης Καραγιάννης, πρόεδρος του ομίλου.

Πληροφορίες: Newsroom Marketpost, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ειδήσεις επικαιρότητας