Glassdrive: «Γιορτάζει» με διαγωνισμό τα 10 χρόνια παρουσίας της

Glassdrive:

Με ένα διαγωνισμό που παρουσιάζει, με μια δόση υπερβολής, καταστάσεις με τις οποίες θα ταυτιστούν όλοι, γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα η Glassdrive.

Βρίσκεις την «απειλή»; Κερδίζεις

Συγκεκριμένα, οι φίλοι της εταιρείας μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του διαγωνισμού (www.glassdrive-anragiseitoparbriz.gr) και αφού παρακολουθήσουν ένα χιουμοριστικό βίντεο με διάφορες «απειλές», που έχουν σαν στόχο το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, να απαντήσουν σε τρεις απλές ερωτήσεις, βρίσκοντας «ποια ήταν η απειλή». Έτσι, λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν κάποιο από τα ξεχωριστά δώρα τεχνολογίας που προσφέρονται.

Όροι και προϋποθέσεις

Υπενθυμίζεται πως για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό ισχύουν συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις, οι οποίοι αναφέρονται αναλυτικά στην ειδική ιστοσελίδα της ενέργειας. Σημειώνεται πως η συνολική διάρκεια του διαγωνισμού, είναι 30 ημέρες, με έναρξη την Τρίτη 19 Ιουνίου και ημερομηνία λήξης την Τετάρτη 18 Ιουλίου. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιουλίου.

ειδήσεις επικαιρότητας