
Τη νέα της υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής φρυγανιάς εγκαινίασε η ELBISCO στη Χαλκίδα, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά μια επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ. Η επένδυση αποτέλεσε την αρχή για την υιοθέτηση του νέου οράματος της εταιρείας το οποίο εκφράζει τη στρατηγική της στόχευση για εξωστρεφή ανάπτυξη και ενίσχυση της παρουσίας της στις διεθνείς αγορές.
Δήλωση της Προέδρου της ELBISCO
H Πρόεδρος του ΔΣ της ELBISCO, Έλενα Φιλίππου Κουμαντάρου, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Οραματιζόμαστε να γίνουμε ένα φωτεινό παράδειγμα για την Ελλάδα. Να αποδείξουμε ότι ο μοναδικός δρόμος για τη βιώσιμη και, όχι εφήμερη, επιτυχία περνάει μέσα από θεμελιώδεις, βαθιά ελληνικές οικουμενικές αξίες. Έχουμε το σχέδιο, έχουμε τη γνώση. Έχουμε νέες επενδύσεις. Αλλά πάνω από όλα έχουμε ικανούς ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά με αγάπη και αφοσίωση».
Δήλωση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ELBISCO
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης, δήλωσε: «Με οδηγό αυτές τις αξίες που πιστεύουμε και υπηρετούμε εμείς στην ELBISCO, θέλουμε να ανοίξουμε τα φτερά μας στον κόσμο. Θέλουμε να πετύχουμε στη διεθνή αγορά. Να δημιουργήσουμε. Να τα καταφέρουμε. Και να δείξουμε σε όλους ότι ο Έλληνας μπορεί να πετύχει με τον σωστό τρόπο με ευθύνη, δικαιοσύνη, ανθρωπιά. Μόνο έτσι, η ανάπτυξη μπορεί να είναι υγιής και διαχρονική».

































