
Στον τουρισμό, τα ακίνητα και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, έχει στραφεί το ενδιαφέρον του κινεζικού επενδυτικού ομίλου Eastern Capital για δραστηριοποίηση στη χώρα μας.
Αναλυτικά, σε συνάντηση που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι του Eastern Capital με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου και το διευθύνοντα σύμβουλο του Enterprise Greece Ηλία Αθανασίου, συζήτησαν για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας το 2018. Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του κινεζικού επενδυτικού ομίλου υπογράμμισαν τον ενδιαφέρον τους να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα.
Πληροφορίες για τον όμιλο Eastern Capital
O επενδυτικός όμιλος Eastern Capital αποτελεί έναν από τους δέκα μεγαλύτερους επενδυτικούς ομίλους βιομηχανίας της Κίνας. Δραστηριοποιείται μέσω της Sichuan Airlines Group, σε τομείς όπως αεροπορικές μεταφορές, η συντήρηση αερομεταφορών, και η τροφοδοσία αεροπορικών εταιρειών. Επίσης, δραστηριοποιείται στον χρηματοοικονομικό τομέα, καθώς και στον τομέα των ακινήτων.

































