Apivita: Επίσκεψη του ΠτΔ στις εγκαταστάσεις της

Apivita: Επίσκεψη του ΠτΔ στις εγκαταστάσεις της
O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της APIVITA Νίκος Κουτσιανάς (Δ) υποδέχεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο (Α), στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Apivita πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Παυλόπουλος ξεναγήθηκε από τον ιδρυτή της εταιρείας, Νίκο Κουτσιανά, και ενημερώθηκε για το διαφορετικό «επιχειρείν, δημιουργείν και καινοτομείν» της Apivita.
Αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα στοιχεία εκείνα που ξεχωρίζουν την Apivita, ο κ. Παυλόπουλος στάθηκε σε τρία σημεία κάνοντας λόγο:
• Πρώτον, για την σημασία που αποδίδει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την ιδιαίτερη αξία της στους καιρούς μας για την κοινωνική συνοχή. «Ο τρόπος με τον οποίον έχετε οργανώσει την εταιρική κοινωνική ευθύνη εδώ είναι ένας τρόπος που δείχνει πόσο είναι στραμμένη η APIVITA στο κοινωνικό σύνολο», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.
• Δεύτερον, αναφέρθηκε στην καινοτομία, επισημαίνοντας ότι η APIVITA χρησιμοποιεί τον πρωτογενή τομέα και αναφέρθηκε ειδικότερα στη βιοποικιλότητα της Ελλάδα και στον πλούτο της ελληνικής γης.
• Τρίτον, τόνισε την επιστημονική έρευνα, σημειώνοντας την ανάγκη ανάπτυξής της στην Ελλάδα και ανάπτυξης ευκαιριών για τους νέους επιστήμονες στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας.

Δηλώσεις του ιδρυτή της Apivita

Από την πλευρά του ο κ. Κουτσιανάς, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Μεταξύ άλλων σημείωσε πως η επίσκεψη του κ. Προκόπη Παυλόπουλου αποτελεί στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, ανάπτυξης και εξωστρέφειας, στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Επιπλέον, ο ιδρυτής της Apivita ανέφερε πως η εταιρεία «αγκαλιάζει την ελληνική φύση, τον Ιπποκράτη και τη μελισσοκομία, κάνοντας προϊόντα φυσικά, αποτελεσματικά, ολιστικά, που μεταφέρουν την Ελλάδα σε 15 χώρες του κόσμου». Παράλληλα, επεσήμανε πως πυρήνας της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η διαμόρφωση μιας εθνικής στρατηγικής με βάση τις πηγές και τον φυσικό πλούτο τής ελληνικής γης.

ειδήσεις επικαιρότητας