
Αφησε για λίγο τον Σκορπιό ο «Ρώσος Ωνάσης», Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, για να γνωρίσει και τα υπόλοιπα όμορφα νησιά της Ελλάδας.
Με συντροφιά τρεις υπέροχες καλλονές και ένα φίλο του, ο 51χρονος κροίσος γευμάτισε σε φημισμένο εστιατόριο στη Μύκονο και δεν αντιλήφθηκε την κάμερα του Mykonos Live TV, που εξασφάλισε τα πλάνα.
Ντυμένος απλά, με βερμούδα και t-shirt (προκειμένου να περάσει απαρατήρητος) και ιδιαίτερα ευδιάθετος, απόλαυσε τις σπεσιαλιτέ του σεφ με την όμορφη παρέα του.
Με τη λευκή θαλαμηγό στο νησί των Ανέμων
Ο «Mr Σκορπιός» έφτασε στην Μύκονο με την εντυπωσιακή λευκή θαλαμηγό του Anna, η οποία είχε αγκυροβολήσει ανοιχτά της Ψαρρούς.
Όπως είναι φυσικό η παρουσία του μήκους 60 μέτρων υπερπολυτελούς γιωτ, που έχει κατασκευαστεί σε ναυπηγείο της Ολλανδίας το 2007, μαγνήτισε τα βλέμματα.

































