Πλαστικά Θράκης: Ειδική Διαπραγμάτευση επί των μετοχών της

Πλαστικά Θράκης: Ειδική Διαπραγμάτευση επί των μετοχών της

Την Έναρξη της Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η εταιρεία ενέκρινε:

• Την απόκτηση από το Μέλος του Χ.Α. «ALPHA FINANCE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εταιρείας προς ενίσχυση της ρευστότητας και εμπορευσιμότητάς τους.
• Την απόκτηση από το Μέλος του Χ.Α. «EUROBANK EQUITIES A.E.Π.Ε.Υ.» της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εταιρείας ωσαύτως προς ενίσχυση της ρευστότητας και εμπορευσιμότητάς τους.
Σημειώνεται πως η εταιρεία έχει συνάψει συμβάσεις ειδικής διαπραγμάτευσης με αμφότερους τους ως άνω Ειδικούς Διαπραγματευτές με τους εξής βασικούς όρους:
• Κάθε ειδικός διαπραγματευτής θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α. εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρείας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία.
• Η κάθε σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός έτους από την ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης.

ειδήσεις επικαιρότητας