
Η Lesley Gracie, η οποία βρίσκεται πίσω από τη συνταγή του εκχυλίσματος τριαντάφυλλου και αγγουριού του τζιν Hendrick’s, τιμήθηκε με τον τίτλο Distiller of the Year στη διοργάνωση World Gin Awards 2018.
Τα συγκεκριμένα βραβεία διοργανώνονται από το περιοδικό Gin Magazine, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, και έχουν ως στόχο να προβάλλουν τα πλέον καινοτόμα πρόσωπα, προϊόντα και επιχειρήσεις που συνέβαλαν τα μέγιστα στην παγκόσμια επιτυχία του τζιν τα τελευταία χρόνια.
Η Lesley Gracie βραβεύτηκε για το σύνολο της σταδιοδρομίας της, καθώς και για τη δημιουργία του Hendrick’s.
Πρόσφατα, το Hendrick’s ξεπέρασε το όριο του ενός εκατομμυρίου κιβωτίων 9 λίτρων, ενώ το 2017 η Lesley Gracie δημιούργησε το Hendrick’s Orbium, τη γεύση που θα είχε το Hendrick’s σε ένα παράλληλο σύμπαν. Το περιοδικό Gin Magazine κυκλοφόρησε το 2017 από τον εκδοτικό οίκο Paragraph Publishing. Πρόκειται για την πρώτη διεθνή τριμηνιαία έκδοση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κόσμο του τζιν.




































